Hej!
Hur gör du för att få dina bilder så ljusa, skarpa och fina?

Jag har provat mig fram som bara den : ) I början var det jättesvårt och det tog flera månader innan bilderna blev som jag ville. Testa ändra bländaren, slutartiden, ISOn osv. Om det är svårt att förstå vad som är vad så läs instruktionsboken eller googla! Det är en hel vetenskap och det tar tid att lära sig. Men det är värt den när man kan! Sen är en extern blixt + ett bra redigeringsprogram också bra.

Jag använder min Canon EOS650D oftast. Till den har jag en blixt(CANON SPEEDLITE 430EX II) och sen så redigerar jag, fixar mer skärpa och ljusar upp bilderna i Photoshop CS6.

Sen har jag även min Lumix GM1, som är mindre och lättare att ha med sig om jag inte orkar ha med mig väska osv.

lj

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *