#KBPBLOPPIS.

Jag somnade med ett leende på läpparna igårkväll eftersom jag var så himla glad över att så många kom och träffade oss igår. : ) Woohoo! Idag vaknade jag också med ett leende på läpparna och taggad på både livet och bloggen. Allt tack vare er!

Igår så bad vi alla som tog bilden att tagga #kbpbloppis på instagram om man tog någon bild. Då hade man också chansen att vinna en proppfull goodiebag! Efter att vi packat ihop så drog vi en vinnare! Det blev en supersöt tjej som heter Klara : )

Här är några av bilderna som taggades:

Posted in: Keela - KBP.

You might also like

Caroline Roxy - ROXY Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *