#KBPBLOPPIS.

Jag somnade med ett leende på läpparna igårkväll eftersom jag var så himla glad över att så många kom och träffade oss igår. : ) Woohoo! Idag vaknade jag också med ett leende på läpparna och taggad på både livet och bloggen. Allt tack vare er!

Igår så bad vi alla som tog bilden att tagga #kbpbloppis på instagram om man tog någon bild. Då hade man också chansen att vinna en proppfull goodiebag! Efter att vi packat ihop så drog vi en vinnare! Det blev en supersöt tjej som heter Klara : )

Här är några av bilderna som taggades:

Posted in: Keela - KBP.

You might also like

Alexandra Nilsson - Lunch på Sturehof med Janne Paulina Danielsson - Dags att komma igång med träningen. Caroline Roxy - MUSIC Alexandra Nilsson - Happy pride!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *