Nöj dig inte.

Någonting som jag har lärt mig den senaste tiden är hur himla viktigt det är att inte nöja sig. Det är så sjukt viktigt att man verkligen känner efter hur man egentligen mår och känner. Jag har nöjt mig med mycket under sedan jag var 14 och bara låtit det vara. Jag har tänkt ”äh, bättre än såhär kan jag inte ha det” eller ”någon bättre än så här kommer aldrig tycka om mig” osv. osv. Och sen har jag också tänkt att det går över, det blir bättre. DET BLIR INTE BÄTTRE OM MAN INTE GÖR NÅGOT ÅT SAKEN. Jag mår bättre nu än på flera, flera år. Det är för att jag känner att jag gör det jag vill och nöjer mig inte. Jag gjorde någonting åt saken. Jag låter ingen trycka ner mig och jag står upp för mig själv mer än någonsin. Det känns så bra. Jag förstår inte hur jag kunnat låta mig själv vara på botten så himla länge. Jag ångrar det verkligen.

Känner ni er tveksamma eller känner ni att ni nöjer er, gör något åt saken! Ni kommer må så mycket bättre! Tror ni inte att ni kan hitta någon bättre? Ni kommer det, tro mig. Kanske är han eller hon någon random på stan? Kanske dyker han eller hon upp när ni minst anar det eller minst känner att ni behöver någon. Tror ni heller inte att ni förtjänar att må bättre? Det gör ni. Ni förtjänar att må bäst. Sikta högre och nöj er inte med några som inte förtjänar er. Jag pratar både om pojkvänner och vänner. Var med människor som får er att må bra och som lyfter er till skyarna.

keeli

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *