Hej! Jag har aldrig riktigt gjort det bästa för mig själv utan har alltid gjort saker för andras bästa. Men jag började gymma i förrgår (haha förändrats oerhört) men jag vill verkligen göra saker för mig själv. Har ändrat livsstil och många i min omgivning är verkligen negativa och jag blir ganska arg eftersom dem ändå inte påverkas av det. Dem kan fortfarande äta vad dem vill och göra vad dem vill. Bara för att jag ändrat mig en aning betyder inte det att dem behöver förändras, så varför ska jag behöva göra dem tillfreds?

Det där har varit svårt för mig också. Jag har ju som ni vet alltid haft en väldigt slapp och ohälsosam livsstil, vilket alla har tyckt varit OK. Tills jag inte ville vara lika slapp längre. Det känns som att det är OK att äta hur mycket skit som helst och aldrig träna – men att ha en livsstil som är tvärt emot det är jättehemskt.

Jag tycker dock såhär,
Ska man verkligen behöva leva sitt liv för att tillfredsställa andra? HALLÅ NEJ!! Sålänge du inte behandlar någon illa eller är elak och andra får lida så ska man leva sitt liv precis som man vill. Jag blir bara glad när jag märker att människor vill ta hand om sig själva mera. Jag tycker att det är inspirerande! Varför hackar då folk på mig när jag gör det?

Så mitt svar är alltså: Strunta i vad andra tycker och tänker om din livsstil – bara den är hälsosam och du inte gör någonting för att skada dig själv eller någon annan. Du behöver inte tillfredsställa någon genom att inte träna eller äta fel. Det låter ju helknäppt! Det är ditt val, och jag tycker att du gör ett bra val som vill må bra : ) Det enda du kan göra är att få dom att se på träning och att vara hälsosam på samma sätt som du gör. Kanske kan ni börja träna tillsammans och laga god och bra mat? Det är ju superkul! Man behöver inte köra stenhårt, utan bara för kul och för att röra lite på sig. : )

IMG_1237

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *