Game on 2.0

Vet ni vad jag gjorde hela dagen igår?! Spelade TV-spel! Jag var på Game On 2.0 på Tekniska Museet(läs mer on det här). DET VAR SÅ SJUKT KUL. Dom hade alla konsoler som någonsin funnits ungefär. Det fanns så sjukt mycket TV-spel och även en del datorspel. Jag ville aldrig gå därifrån! Gillar ni TV-spel och bor ni i eller ska till Stockholm under den närmsta tiden borde ni verkligen åka dit : ) Utställningen håller på ett tag så jag funderar på att gå dit igen.. Haha!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sandra Lindahl - IKEA & Inflyttningsfest Paulina Danielsson - Forma Vita! Sandra Lindahl - FRÅGESTUND Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *