Nescafé Dolce Gusto

evemt

Igårkväll tog packet en liten roadtrip hem till Ida i Nynäshamn för ett event med Nescafé Dolce Gusto som dom har döpt till Social Thursday. När vi kom dit så blev vi välkomnade av en grym barista, vi blev bjudna på cupcakes och stämningen kändes direkt på topp. Så himla kul! Han berättade massor om kaffe och trots att jag är helt ointresserad och inte ens dricker kaffe så fick han det ändå att låta skoj och intressant. Vi fick också provsmaka massa olika sorter som Dolce Guston har att erbjuda : ) EN SÅN HIMLA BRA KVÄLL. Och gissa vad? Vi fick med oss en varsin kaffemaskin hem också. Yeey! Den gör inte bara kaffe förresten, den gör också te och varm choklad så den kommer användas flitigt av mig ändå : )

Jag älskar verkligen bilden näst längst ner med alla kameror. Haha! #storyofourlives.


Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *