Två paket!

Mornin’!
Idag råkade jag sova toklänge. Men när jag vaknade kände jag mig inte ett dugg utvilad utan vaknade istället av att jag grät. Jag har drömt så sjukt konstiga och jobbiga grejer inatt! Superobehagligt. Men nu jag i alla fall ätit och hämtat ut paket vilket gjorde mig på lite bättre humör : ) Första paketet var min nya skin till datorn från Caseapp och i den andra paketet fanns massvis med nya kläder från Junkyard. Wooho! Här under ser ni en liten sneak peek. 

paekt

You might also like

Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - SLAY YOUR NEGATIVE MIND Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Forma Vita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *