Friday night gym.

Mornin’ Sunshines!
Vad gör ni? Jag är påväg till jobbet. Jag jobbar på Makeupstudion idag också! Yeey. Gårdagskvällen spenderades i vanligt ordning på gymmet, som har blivit lite av ett andra hem. Jag trivs så bra där i min egna lilla värld med musik i öronen och endorfiner i kroppen : ) Jag råkade äta massvis med godis också. Haha! Inte på gymmet alltså.. Det kanske hade sett lite roligt ut. Men efteråt. Nomnomnonom.

frid

You might also like

BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane Lisa Anckarman - JOBB @ VILLA ANNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *