Spelat in en tutorial.

Wohooo! Så himla glad över min nya dator. Äntligen har jag plats till att göra en sminktutorial till er. Min Macbook Air har så sjukt liten hårddisk så ingenting får plats. Men nu jäklar : ) Jag råkade ju radera den andra jag gjorde.. Den låg kvar på minneskortet och jag tänkte ”jag har ändå inget viktigt här, så jag formaterar kortet….” GAAAH. Så dålig. Men nu har jag gjort en ny i alla fall och ska försöka få upp den så fort som möjligt : )

tut

Spana in min första (svart sotning) medan ni väntar vettja : )

You might also like

We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Contact We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Caroline Roxy - Holdit Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *