Tok.

HEY!!
Jag sitter och försöker lägga till röst på min sminktutorial som jag gjorde igår, men det blir så himla knasigt. Hahah! Jag låter helt galen. I vanliga fall brukar jag ju prata medan jag sminkar, men igår var det en borrmaskin som lät konstant hela dagen jag jobbade igår. Superdrygt! Haha. Så jag blev tvungen att lägga på det nu i efterhand. Men det tar sin lilla tid för att jag pratar antingen för fort, för lite, för mycket, för långsamt osv.. Hhmm… Nu tar jag en paus och ska äta något : )

Bilder från i onsdags! Jag älskar mitt nya pannkaksobjektiv. Bilderna blir verkligen grymma!

dddd

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Höstshopping.. Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Alexandra Nilsson - Nyheter till lashes by Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *