Tok.

HEY!!
Jag sitter och försöker lägga till röst på min sminktutorial som jag gjorde igår, men det blir så himla knasigt. Hahah! Jag låter helt galen. I vanliga fall brukar jag ju prata medan jag sminkar, men igår var det en borrmaskin som lät konstant hela dagen jag jobbade igår. Superdrygt! Haha. Så jag blev tvungen att lägga på det nu i efterhand. Men det tar sin lilla tid för att jag pratar antingen för fort, för lite, för mycket, för långsamt osv.. Hhmm… Nu tar jag en paus och ska äta något : )

Bilder från i onsdags! Jag älskar mitt nya pannkaksobjektiv. Bilderna blir verkligen grymma!

dddd

You might also like

Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig. Paulina Danielsson - Loco Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Nya naglar och varigt sår (kom int på nån annan rubrik) Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Upcoming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *