Träningsmusik?

ALLTSÅÅÅÅÅ. Jag är så sjukt less på min träningsmusik. Galet! Och musiken är så himla viktigt för att jag ska hålla peppen uppe. Musik är ju bland det bästa som finns!

Så jag kom på en idé: NI skriver era favoritträningslåtar i en kommentar och jag sätter ihop alla era favoritlåtar i en spellista på Spotify som jag sen lägger upp här?! Då får vi alla en GRYM lista att träna till : ) Woop woop. Så dela era favoriter här i inlägget vettja : )

usi

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - Hej där! Caroline Roxy - The Killers Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%
  • ItaloBrothers

    Tänkte tipsa er om ItaloBrothers som har sjukt bra träningslåtar enligt mej 😀 Särskilt ”This is nightlife”, ”Stamp on the ground” och ”My life is a party” är ett måste 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *