Träningsmusik?

ALLTSÅÅÅÅÅ. Jag är så sjukt less på min träningsmusik. Galet! Och musiken är så himla viktigt för att jag ska hålla peppen uppe. Musik är ju bland det bästa som finns!

Så jag kom på en idé: NI skriver era favoritträningslåtar i en kommentar och jag sätter ihop alla era favoritlåtar i en spellista på Spotify som jag sen lägger upp här?! Då får vi alla en GRYM lista att träna till : ) Woop woop. Så dela era favoriter här i inlägget vettja : )

usi

You might also like

We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Caroline Roxy - New drop x Lices Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Paulina Danielsson - Elly Pistol.
  • ItaloBrothers

    Tänkte tipsa er om ItaloBrothers som har sjukt bra träningslåtar enligt mej 😀 Särskilt ”This is nightlife”, ”Stamp on the ground” och ”My life is a party” är ett måste 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *