Träningsmusik?

ALLTSÅÅÅÅÅ. Jag är så sjukt less på min träningsmusik. Galet! Och musiken är så himla viktigt för att jag ska hålla peppen uppe. Musik är ju bland det bästa som finns!

Så jag kom på en idé: NI skriver era favoritträningslåtar i en kommentar och jag sätter ihop alla era favoritlåtar i en spellista på Spotify som jag sen lägger upp här?! Då får vi alla en GRYM lista att träna till : ) Woop woop. Så dela era favoriter här i inlägget vettja : )

usi

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Hedda Dibinger - U-Bahn Caroline Roxy - Niyama Private Islands Maldives Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer
  • ItaloBrothers

    Tänkte tipsa er om ItaloBrothers som har sjukt bra träningslåtar enligt mej 😀 Särskilt ”This is nightlife”, ”Stamp on the ground” och ”My life is a party” är ett måste 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *