Träningslistan på Spotify!

Hey guys!
Så himla kul att det var så många som skrev massa låttips. Jag satt uppe halva natten och fixade listan och lyssnade på alla låtar : )  SÅ SJUKT BRA MUSIKSMAK NI HAR!!!!! Mycket var house och det är det jag brukar träna till också, så jag valde att göra en lista med mest houselåtar. Jag tog med det mesta ni tipsat om, men en del var felstavat och jag hittade inte alla, därför kom inte precis allt med. Men det mesta som sagt : ) Detta är absolut min nya träningslista och jag är sjukt taggad på att springa iväg till gymmet nu! WOOOHO. Jag hade till och med svårt att sova inatt för jag blev så taggad.

Men fortsätt tipsa om bra låtar förresten så kan jag ju uppdatera listan eftersom : )

lisra

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *