Dumma post.

Gaaaah. På så dåligt humör nu. Ni vet min softbox(som jag beställde för EN MÅNAD sedan) har fortfarande inte kommit, så jag ringde posten. Då säger dom att den har skickats tillbaka till avsändaren eftersom att jag inte har hämtat den. HALLÅ VA??!?!?!? Jag har ju inte ens fått en avi! Och spårningsnumret har inte fungerat så jag har inte kunnat kolla vart paketet har varit.. BUUUUUUU. Så för att posten har slarvat och inte skickat någon avi till mig så måste jag vänta ännu längre och dessutom kontakta avsändaren igen…. B l ä.

Meeeeeen, jag tyckte att den här bilden som Ida tog på mig igår blev kul. Jag ser glad ut och knasig ut!

knas

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Paulina Danielsson - Dagens look. Sandra Lindahl - Helgen med VG Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *