En halv ballerina.

Mornin’!
Mina överkropp är helt död idag. Poledancen på Studio DQ var verklingen tung igår! Jag har världens största blåmärke på armen och på ryggen…. Vi har lärt oss ett nytt trick som heter ballerina ( jag är påväg in i en sån på bilden, men tog mig inte mycket längre för jag var så trött i musklerna. haha! ), och de är det tricket som gör att jag får sånna galna blåmärken.. Buhuu! Och så himla dum jag var som väntade tills jag var för trött efter lektionen med att ta bilder istället för innan eller under. Men jag gillar ändå den här bilden på något sätt, även fast jag inte gör värsta svåra grejen : )

poool

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • Sandra

    Hej Keela!
    Jag skulle behöva tips om hur jag kan komma igång med min träning på bästa sätt. När jag var yngre var jag väldigt aktiv, spelade fotboll/innebandy, red, simmade då och då, och gick på boxning. Men jag tappade alla intressen pga min psykiska ohälsa, så jag slutade vara aktiv. Jag började röka och dricka en massa energidrickor istället. Nu är jag snart 17 år och vill verkligen ta upp träningen igen, då jag hur länge som helst velat börja med boxning (igen) och gå på gym. Problemen är då rökningen – och maten. Jag har i nästan hela mitt liv haft problem med maten, min kropp vill liksom inte ta emot något. Varje gång jag försöker äta en ordentlig måltid blir jag Alltid illamående, i vissa fall har jag t.om spytt. Ett annat problem är att jag alltid känner mig så svag, vet inte hur jag ska förklara just detta, men ibland kan jag bara ligga i sängen eftersom jag känner mig så sjukt svag i kroppen. Den orkar liksom inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *