Damn u.

Åh! Mitt dåliga humör tar inte slut. Nu har min smoothiemaker brunnit </3. Det började ryka och lukta jätteilla i hela lägenheten. BUUHU. Hur ska jag klara mig utan min dagliga smoothie??? Dessutom är den rätt ny, så det borde inte ha gått sönder redan ju. Undrar vart jag har lagt kvittot.. Säkert på något smart ställe för att komma ihåg vart jag lagt det.. Det gick ju sådär i sånnafall..  SEN fick jag mail från softbox-företagen som säger att varan jag vill ha är SLUT I LAGER, men jag kan få pengarna tillbaka. Ååh…. Tack så mycket…. HALLÅ NEEEEEEEEJ. Jag har väntat i EN MÅNAD, GE MIG MIN SOFTBOX. Dessutom är ju den jag beställde inte ens hos dom än, utan påväg tillbaka från posten så den är ju fortfarande min känns det som? Varför inte bara skicka den igen? BLIR GALEN.

no more super smoothies for me.

xijw

Kommentarer (1)
  • Sarah

    Det var en sådan mixer där man simpelt kunde ta med sig sin mugg så fort man hade gjort den? Hade en likadan och det hände exakt likadant – från ingenstans började den ryka och lukta och därefter var den död. Är så himla besviken när man ändå tyckte så mycket om den. :/
    Dock rekommenderar jag ob nordicas mixer (finns på netonnet, siba bl.a.) som klarar av att krossa is och allt möjligt. Den är helt perfekt! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *