Läsarfråga.

Hej Keela!
Vet du vart man kan hitta träningstights med lite roliga mönster eller färger? Alla är ju så  tråkiga!

Hej!
Det kan vara svårt att hitta roliga träningskläder. Jag hittade några och plockade ihop fyra av mina favoriter från Nelly : ) Du har rätt i att dom flesta är väldigt tråkiga, och det blir ju roligare att träna lite färg eller mönster! Leopardtightsen är verkligen supersnygga Jag funderar själva på att klicka hem dom! Jag skulle inte säga nej till dom andra paren heller. Haha. Träningskläder får jag aldrig nog av!

DIREKTLÄNKAR: 1 / 2 / 3 / 4

favv

You might also like

Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Josephine Qvist - HOME UPDATE Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Paulina Danielsson - Dagens look. Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *