Läsarfråga.

Hej Keela!
Vet du vart man kan hitta träningstights med lite roliga mönster eller färger? Alla är ju så  tråkiga!

Hej!
Det kan vara svårt att hitta roliga träningskläder. Jag hittade några och plockade ihop fyra av mina favoriter från Nelly : ) Du har rätt i att dom flesta är väldigt tråkiga, och det blir ju roligare att träna lite färg eller mönster! Leopardtightsen är verkligen supersnygga Jag funderar själva på att klicka hem dom! Jag skulle inte säga nej till dom andra paren heller. Haha. Träningskläder får jag aldrig nog av!

DIREKTLÄNKAR: 1 / 2 / 3 / 4

favv

You might also like

Paulina Danielsson - Dags att komma igång med träningen. Alexandra Nilsson - Här kommer lite bloggvänligt material.. Alexandra Nilsson - Nu ligger vi live! Alexandra Nilsson - High Chaparall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *