Läsarfråga.

Hej keela! Leter efter en långärmad tröja man kan gymma i, som inte blir för varm och som inte svettfläckarna syns på. Vet att du haft en sån på en bild nämligen, så jag undrar vart jag kan få tag i en sån? Tacksam för svar!
Ps. Jätte bra inspererande blogg!

Hej hallå och tack snälla : )
Jag tycker om att träna i långärmade tröjor för det är skönt och bra att hålla värmen och jag tycker att det är snyggt och bekvämt : ) Håll värmen när du tränar! Sen tycker jag såhär: Är man på gymmet så är det väl konstigt om man INTE har svettfläckar? Det visar ju bara att man är där och gör det man ska! Jag har alltid jättemycket svettfläckar. Mina favorittights är gråa(haha, dålig färg när man svettas!) och alltid när jag går därifrån ser det ut som att jag har kissat på mig för jag svettas så mycket. Det är inte konstigt och jag tror inte att någon bryr sig : ) Men om du absolut inte vill att svettfläckarna ska synas så sikta på svarta eller vita träningskläder! 

Mina absoluta favortträningströjor kommer från Nike. Jag har två långärmade och en tshirt och det är oftast dom jag tränar i. Dom är himla snygga och bekväma. I den svarta syns det inte alls att man svettas : ) Jag funderar på att köpa den rosa och den vita också. Hur fina är dom inte?!

här

Kommentarer (1)
  • Linn

    Super tack för svaret, ett helt inlägg, Tack! Därför jag tycker om din blogg så mycket, man märker du verkligen lyssnar och bryr dig om din läsare!
    Kärlek till dig alltså!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *