Morgon utan smink.

Mooooornin’ my loved ones!
Jag började dagen med ännu en fantastisk upptäckt i köket: PAAAAAAANNKAKOR. Jag har tröttnat lite på min standardgröt och ville liva upp dagen med något annat. Ni verkade gilla receptet jag la ut igår, så vill ni att jag lägger ut receptet på pannkakorna också!? (ni har inget val, jag tog bilder på dom så ett recept kommer komma upp vad ni än säger. mohahaahah)

Nu ska jag bara göra mig iordning, sen ska jag iväg till stan och fika Woopdidoo.

Det är så konstigt egentligen förresten. För några år sedan hade jag aldrig vågat lägga upp den här bilden på mig själv. Utan smink och jag är inte jättenöjd med den, men det är ju såhär jag ser ut ju! Det visar att jag blivit mycket säkrare i mig själv och vågar stå för hur jag ser ut, även utan smink. Det känns bra : )

nomakeup

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *