Mot Rapunzel!

Mornin’ Sunshines!
Hur mår ni idag? Jag mår fantastiskt! Jag klev upp tidigt, gick till gymmet väldigt otaggad, men väl där: GAAAAH!!! Jag ställer mig på löpbandet och ser att nya avsnitt av Vampire diaries äntligen kommit. OCH JAG HAR MISSAT DET?!?!?!? HAALLÅÅ. Säsong 5, avsnitt 11!! LYCKA. Som jag har väntat! Helt plötsligt blev jag supertaggad och ville aldrig kliva av bandet eftersom jag hade två avsnitt att kolla på : ) När jag sett dom så sprang jag hem och duschade och nu äter jag lunch och ska snart iväg till Rapunzel of Sweden. Dags för nytt hår!

Bilder från tidigare besök. Det blir alltid så sjukt bra när jag går dit!

Kommentarer (1)
  • Sarah

    Kollar du på Netflix när du ser på serier när du tränar? 🙂 Behöver tips på något bra eftersom det blir så segt att bara ”gå” (rent sagt) och man vill ju ändå fokusera på konditionen ibland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *