Läsarfråga:

Kollar du på Netflix när du ser på serier när du tränar? Behöver tips på något bra eftersom det blir så segt att bara ”gå” (rent sagt) och man vill ju ändå fokusera på konditionen ibland.

Jag tycker att cardio överhuvudtaget är sjukt tråkigt. Speciellt utomhus! Men på bandet eller crosstrainern med en serie eller film på kan det helt plötsligt bli ganska avslappnande och kul : ) Ibland är filmen jag tittar på så bra att jag inte kan sluta förrän den är slut och då blir det ett riktigt långt och bra cardiopass! Jag kikar ofta på Netflix, men om det är någon nytt jag vill se så kör jag Swefilmer.com. Det är lite drygt med alla annonser, men det fungerar. Prova vettja!

Tips: Vampire diaries & Gossip Girl är två serier som har fått mig att stå på bandet i timmar. Haha! Jag har sett dom flesta avsnittet på gymmet. Jag har sagt åt mig själv att jag inte få titta på ett avsnitt om jag inte tränar samtidigt – på så sätt får jag min dagliga dos serier och dagliga dos cardio!

Andra bra serier är New Girl, One three hill, Dawsons Creek och min absolut favorit såklart: Vänner.

seire

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Contact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *