Onepak & Oneamino.

Yuuhuuu!
Igår hämtade jag ut en beställning från Fitnessguru på posten. Mina aminosyror tog slut i onsdags, så jag beställde kvickt en ny burk. Jag älskar White Peach! Den är supergod. Jag passade också på att beställa något som heter ONEPAK, som är en dagligt multivitamin-dos. En liten påse med vitaminer för varje dag för att man ska vara säker på att man får i sig allt som man ska. Det är såklart bättre att äta exakt allt man ska istället för att ta piller, men jag orkar inte sätta mig in i precis allt man ska äta och det är lätt att glömma något. Därför tycker jag att det är smidigt med att svälja en liten tablett, så är det klart sen 🙂 Haha.

on

You might also like

Josephine Qvist - HOME UPDATE Sandra Lindahl - Helgen med VG BYGISELA - PUT A HAT ON IT Sponsored - Like a Halloween Quueen BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *