TV är ointressant.

Något jag har kommit på är rätt kul är hur helt ointresserad jag har blivit utav TVn. Jag har inte sett en enda sekund av Paradise Hotel( jag är nog den enda?). Jag kollade på det när jag var yngre, men tycker mest att det är sjukt patetiskt och pinsamt. jag har inte tittat på TV på MÅNADER typ och jag saknar det inte alls. Jag har en TV i min lägenhet, men inga kanaler så om jag inte tittar på vänner så är den avstängd. Och det stör mig inte. TVn har blivit helt ointressant för mig. Det finns inga program jag följer eller vill följa och oftast är det bara skit på den ändå. Och skulle det absolut vara något jag vill se kan man alltid se det på någon playkanal på datorn numera. Om det är någon teknikpryl som jag skulle klara mig utan så är det utan tvekan TVn.

Eller jo, jag kollade iochförsig på melodifestivalen förra helgen. Men inte hemma. Hade jag varit hemma hos mig hade jag inte brytt mig, utan det var mer för att man ”borde” se det. Det är ju lite av en tradition.

Är TVn viktig för er? Jag föredrar datorn och mobilen alla dagar i veckan : )

t

Kommentarer (1)
  • Mallanmamma

    TV:n har blivit viktigare i mitt liv sedan jag skaffade smartTV. Användes endast numera till Netflix och spotify när jag tränar. Annars skulle jag kunna leva utan TV utan några problem. Men jag är ju inte ensam i detta hushåll så vi äger en TV ändå. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *