a lifesaver.

Mitt allra senaste beroende. Lakritspulver. GAAAAH!! Förstår ni hur gott det är? Det är som hockeypulver( om ni har ätit det??? om inte, ÄT! ) på burk. Och utan socker. Jag har det på ALLT numera. På kvarg, doppar frukt i det, eller ja, doppar allting i det egentligen. Och har det på allt. Och äter det med sked. NOMNOMNOM. Jag tänkte prova baka med det också. Haha! Det är helt sjukt gott!!! Jag vet att man inte ska äta för mycket lakrits, men det blir inte så mycket eftersom det är i pulverform : )

Jag hittade det på ICA och skrek av lycka.

lakrtis

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Josephine Qvist - HOME UPDATE Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - BAILEY MYS Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *