Sunday night.

sundays

Jag brukade ogilla söndagar förut, men det var mest för att det kändes som att helgen tog slut. Nu har jag ju nästan som helg hela veckorna eftersom jag inte jobbar på NK längre och vet knappt vilka dagar som är vilka. Haha! Fast sen så jobbar jag ju med bloggen 24/7, så är aldrig riktigt ledig heller : )

Anyways, jag ska springa iväg till gymmet nu och sen återgå till att göra det jag har gjort idag: Kika på serier. Jag har bakat mina chokladproteinbollar också! NOMNOMNOM. MYSIGT. Kaaaaaanske spelar jag lite WoW senare också. Hehehehehe.

sunday

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Marie

    Hej!
    Kan inte du göra ett inlägg om ditt jobb på nk. Såg att du inte jobbar där längre men ändå kul att veta.
    Undrar lite om vad du gjorde, hur du fick jobbet och så vidare
    Puss puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *