CANDY BY KEELA.

Hey guys!

jag har under hela eftermiddagen jobbat med min webshop. Jag har länge tyckt att den ser fruktansvärt tråkig ut så idag blev det ändring på det. Jag har inte alls ansträngt mig så mycket som jag har velat med den under den senaste tiden för saker och ting har krånglat. Bland annat så har färgen i min skrivare tagit slut, så jag har inte haft möjlighet att skriva ut fakturor och följesedlar under den senaste veckan. Det fanns dessutom INGEN sida som hade färg till min skrivare inne, utan jag har fått vänta tills det har kommit in i lager igen. Därför har många ordrar blivit väldigt försenade. Jag borde få beställningen under morgondagen och kommer då illa kvickt skicka iväg allihopa : ) Ber så hemskt mycket om ursäkt för det! Alla som beställt under förra veckan och inte fått sin order kommer få en liten tröstpresent med i beställningen.

NU är i alla fall nya CBK up & running och jag har beställt en hel del nytt som kommer läggas upp under dom kommande veckorna. Jag kommer även att designa ännu flera plagg och förhoppningsvis egna träningskläder också. WOHOO. Jag ser fram emot en awesome vår med webshopen!

CHECK IT OUT : WWW.CANDYBYKEELA.SE

nya

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *