Min youtubekanal.

yourube

Som ni kanske har märkt så har jag bytt ifrån Videofyme till Youtube. Detta är för att man inte längre kan ladda upp videos via datorn och enbart via mobil på Videofyme. Jag vet att man kan konvertera videos och greja, men det kändes lättare att byta till Youtube. Jag vill självklart att alla mina prenumeranter från Videofyme ska hänga med över till Youtube. Så börja följa mig där istället vettja! OCH, för att kicka igång min youtubekanal så funderar jag på att ha ett videobloggsmarathon! Det var ju så himla uppskattat sist : )

Så, jag undrar därför vad ni skulle vilja se i ett videobloggsmarathon?! En video om dagen i sju dagar och NI bestämmer innehållet kompisar!

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *