Mönster overkill.

overkill
Direktlänkar: Tröja / Byxor

Både jag & Caty har ju råkat snöa in oss lite på mönstrade kläder och att matcha överdrivet mycket. Det är himla coolt ju! I alla fall lyckades vi åter igen beställa samma outfit från Junkyard när dom släppte deras nya kollektion. Haha! Som tur är kan vi bara skratta åt det och tycka att det är roligt att vi ovetandes beställer samma kläder och ofta dyker upp i likadana outfits när vi ses : )

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *