Mönster overkill.

overkill
Direktlänkar: Tröja / Byxor

Både jag & Caty har ju råkat snöa in oss lite på mönstrade kläder och att matcha överdrivet mycket. Det är himla coolt ju! I alla fall lyckades vi åter igen beställa samma outfit från Junkyard när dom släppte deras nya kollektion. Haha! Som tur är kan vi bara skratta åt det och tycka att det är roligt att vi ovetandes beställer samma kläder och ofta dyker upp i likadana outfits när vi ses : )

You might also like

Hedda Dibinger - work it Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *