Skratt eller gråt?

he

GAAAAAAH!! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Har suttit i telefon med support för min skrivare i 45(!!!!) minuter nu. Och ja, nu är den tydligen trasig…… Hämtade ut färgen till skrivaren som äntligen kom tidigare idag, sätter in patronerna och tänker: WOHOOO, äntligen kan jag skicka iväg alla miljarder ordrar som ligger och väntar!!. Well, så kommer det inte bli. Något har hänt. Inte ens supportkillen fattade, han sa bara: Den är trasig, vi skickar ny. ÅÅÅÅH!! Nu kommer det ta två dagar till innan jag ens får hem den!!!! Blir tokig.

Jag ska verkligen försöka få tag i någon som jag kan hjälpa mig skriva ut dom beställningar och fakturor som kommit in och skicka iväg det så fort fort fort jag bara kan. :/  Jag är ledsen över att det har blivit såhär. Man ska absolut inte behöva vänta i en vecka på sin beställning!

Kommentarer (1)
  • PINKPIERCINGS.se

    Det är ju iaf inte ditt fel om vi som har beställt grejer på din sida får hem dom mkt senare, tror inte direkt du har haft sönder skrivaren med flit, haha. Ne har den gått sönder så har den, inget att göra åt direkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *