Läsarfråga: Boyfriendjeans.

make

Hej!
Älskar verkligen din blogg sjukt underbar är den! Men jag undrar om du skulle kunna tipsa om vart man kan hitta snygga boyfriendjeans? Hittar ingenstans… Och hittar ja nån snygg är den såklart slutsåld…

titit

Hej!
Tack snälla : )

Det där med jeans tycker jag själv är supersvårt. Jag tycker aldrig att såkallade boyfriendjeans från t ex  Gina eller H&M sitter bra alls. Dom sitter jättekonstigt i rumpan eller är alldeles för tajta. Och går man på Carlings osv så brukar det vara ganska dyrt. Men! Jag hittade dom ultimata på Junkyard. Dom är rätt billiga dessutom om man jämför med många andra. Dom är absolut ett av mina favoritpar när det kommer till baggyjeans.

Dom finns i storlekarna XS, S, M och L och alla finns i lager : ) Jag har storlek M på mina och dom sitter väldigt bra och är lagom pösiga. Dom är supersnygga och dessutom himla bekväma. Hoppas att du gillar dom också : )

Kram

Shoppa här:
44598_01_1 

 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *