Nya Moore.

färg

Hey guys!

Min kaosvecka verkar fortsätta. Har suttit i timmer och klippt videoinlägget till er och sen har jag försökt ladda upp det dom senaste timmarna också men mitt internet har ballat ur! Jag var också iväg en sväng och åt middag med Bingo och några till och smygläste nya numret utav Moore. Tidningen blev verkligen hur bra som helst och jag är stolt över att få ha varit en del utav det : ) Det är mina första retuscherade bilder som blivit publicerade i något så pass stort! Jag ser en del misstag jag har gjort såhär i efterhand, men det var ju som sagt första gången också. Jag tycker i vilket fall allt ser hur bra som helst ut!

You might also like

Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Otur - Fastnade i London.. Paulina Danielsson - Haha! 2010 Paulina Danielsson - STORKEN HAR OCKSÅ EN KUK Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *