Videobloggsmaraton, dag 2!

dag2

följ

You might also like

Hedda Dibinger - THE BARN COFFEE ROASTERS Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - JOBB @ VILLA ANNA Lisa Anckarman - SLAY YOUR NEGATIVE MIND Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - SPANJORSKAN
  • Erika

    Jag vill också flytta hemifrån vid 16 års ålder…Inte för att jag inte vill bo med min familj, Jag vill veta hur det känns att bo ensam. Jag är en ensamvarg men när jag vill ha sällskap så är jag verkligen desperat efter det så det kanske inte skulle fungera i längden. Vill också bo i USA. Det verkar som att ALLT är mycket roligare….hoppas att din dröm slår in! älskar din blogg och har läst den väldigt länge nu! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *