Godismorgon.

l

Åh, vilken bra dag jag har haft såhär långt!
Kalaspuffar till frukost. NOMNOMNOM! Och nu ligger jag i sängen med vänner på i bakgrunden, bläddrar igenom Moore igen och äter godis. Hallelujah! Jag har en välförtjänt vilodag från träningen och var så otroligt sugen på godis när jag vaknade. Jag sprang till Pressbyrån( övervägde dock att gå någon annanstan eftersom dom har så fula påsar….. #bloggskadad ) för där har dom världens godaste choklad. Det ser nästan ut som en center, men inuti är det NOUGAT. Dör. Så gott.

Kära pressbyrån, om ni läser detta. SNÄLLA GÖR NYA FINA GODISPÅSAR!! Godiset blir inte lika gott när påsen är inte är fin. Jag kan göra superfina påsar åt er ju!! Jag gör era påsar – ni ger mig godis. Deal?

Shit vilket drömjobb.. Att designa godispåsar. My mission in life.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *