Hej Keela, kan du ge lite tips på snygga träningskläder och skor? Helst rosa 😀
Kram

Hej!
Absolut. Rosa träningsplagg kan ju vara bland det snyggaste som finns! Det är så jobbigt att leta fina träningkläder, för det slutar alltid med att jag shoppar en massa själv. Haha. Men när har du massa supersnygga rosa träningskläder! ENJOY.

Förresten! Många tror att jag är sponsrad av Nike för att jag nästan bara tipsar om deras kläder. I WISH säger jag bara. Haha! Det är jag inte utan tycker bara att deras kläder är så galet snygga, bra och bekväma. : )

Kramkram

sportbh

1 /  2 / 3 / 4

överdel

1 / 2 / 3 / 4

tights

1 / 2 / 3 / 4

skor

1 / 2 / 3 / 4

Kommentarer (1)
  • Zara

    Hej keela! Jag skulle verkligen värkligen bli jätte glad om du ville svara på denna frågan! Jag undrar hur gammal du tycker man ska va för att gymma? Jag tränar ca 3 dagar i veckan med de sporter jag håller på med. Jag undrar oxå hur man kan träna om man är för ung för gym men inte vill börja på någon ny sport, men älskar träning och att ta ut sig, hur ska man träna då? För övrigt älskar jag din jätte fina blogg! Många alla hjärtans-dag kramar<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *