HARDWORK.

wowowow

GOOOOOD MOOORNIN’!!
Vaknade upp galet sockerbakis. Om man nu kan vara det? Haha. Jag åt så sjukt mycket godis igår! Och pannkakor med nutella och allt annat gott som finns på till middag. Haha! Bästa jag har ätit. Fast efteråt mådde jag illa… Nu är jag på Makeupstudion och jobbar. Så bra lördag! Ikväll har jag inget annat planerat än att träna. Ska spela in en till video också bara : )

Kommentarer (1)
  • Elsa

    Åh, det är sååå typiskt! Jag tyckte din Enjoi tröja var så cool så jag försökte hitta en bra sida dör den såldes med rimligt pris och så på nästan varje sida kategoriseras den som en killtröja. usch! Vad är det som är så ”killigt” med den exakt? Jag är så trött på allt sånt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *