HARDWORK.

wowowow

GOOOOOD MOOORNIN’!!
Vaknade upp galet sockerbakis. Om man nu kan vara det? Haha. Jag åt så sjukt mycket godis igår! Och pannkakor med nutella och allt annat gott som finns på till middag. Haha! Bästa jag har ätit. Fast efteråt mådde jag illa… Nu är jag på Makeupstudion och jobbar. Så bra lördag! Ikväll har jag inget annat planerat än att träna. Ska spela in en till video också bara : )

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO
  • Elsa

    Åh, det är sååå typiskt! Jag tyckte din Enjoi tröja var så cool så jag försökte hitta en bra sida dör den såldes med rimligt pris och så på nästan varje sida kategoriseras den som en killtröja. usch! Vad är det som är så ”killigt” med den exakt? Jag är så trött på allt sånt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *