Läsarfråga.

Hejsan Keela jag undrar om jag skulle kunna få lite tips och hjälp av dig som gäller om träning och motion jag fyller 15 år i april och är 178 cm lång och väger 59,5 ungefär och jag vill inte ha sådana lår som jag har dom är inte överviktiga och inte heller smala enligt mig jag vill så gärna gå ner i vikt för jag känner mig inte bekväm med mina lår och lite fett jag har på magen kan du några bra övningar för mage och lår och ska man tillexempel jogga,motionera varje dag för jag brukar köra ett pass Zumba Rush varje dag som är ungefär 20 minuter och sen brukar jag gå ut och gå 30-45 minuter med min hund och mamma varje dag och jag äter INGET godis har inte gjort det på över 1 år för jag tycker inte om godis och jag äter ingen fet mat eller chips och sånt och inga bakelse och pajer och glass inget sånt jag brukar ibland äta lite små crispkakor som min mamma gör hemma och det är det enda onyttiga jag äter men jag känner att inte gå ner i vikt så mycket som jag vill jag skulle gärna vilja tappa 2-3 kg har du några hjälpmetoder mot att tappa vikt snabbare skulle bli hemskt glad!<3

Hej!
Jag blir så ledsen när jag läser din kommentar.. Du är lång, och att väga under 60kg när du är 178 cm är rätt lite känns det som. Jag är kortare än vad du är och väger mer! Ditt BMI ligger på underviktig redan, så jag skulle inte alls kunna tänka mig att du behöver gå ner i vikt. Därför vill jag heller inte komma mer några förslag om vad skulle kunna hjälpa dig tyvärr. Kanske måste du försöka se på dig själv på ett annat sätt? Du är säkert superfin! Fast det alla kan känna är ju att man vill bli lite fastare och det kan man bli med hjälp utav styrketräning. Du är ung ju än så länge, så jag skulle inte ta ut mig för hårt dock. Lägg in vilodagar och unna dig lite godis ibland om du vill ha det, det låter jättetråkigt att aldrig äta något gott! Det är bra att träna och tänka på hälsan, men det får inte gå till överdrift. Ibland måste man unna sig också. Och sluta aldrig äta! Det är så viktigt att äta mat.

Så ät mat, träna, unna dig och må bra. : ) Jag önskar verkligen att jag kunde hjälpa alla er som ser er själva på fel sätt att ser er genom andras ögon. Då skulle ni nog inse hur fina ni är!

Se så tjusigt det kan vara med lite kurvor också!

fes

 

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *