HEY!

flow

Mornin’ sunshines!
Hur mår ni idag? Jag vet att det inte kom upp någon video igår! BUU. Dumma mig. Det var för att jag hade tänkte filma på jobbet, men det var för mycket att göra och sen när jag kom hem var det kolsvart ute = jättedålig kvalité på videon. SJälvklart kommer det då upp två videos idag eller så förlänger jag maratonet en dag! : )

Blev ni uppvaktade på alla hjärtans dag förresten? Jag blev superbortskämd! Jag har fått största blombuketten i mitt liv, blev bjuden på världsbra frukost och middag och hade det jättemysigt.

You might also like

Caroline Roxy - Perfect Christmas gifts Caroline Roxy - The Parlour Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Josephine Qvist - MIAMI UPDATE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *