Lär känna mig.

1111

lär känna

Hallå!
Det har kommit mycket nya läsare på senaste tiden. Jag hälsar er varmt välkomna till min fantastiska värld och mitt liv som bloggerska. Men vadå, vad skulle göra din blogg bättre än någon annans tänker ni då?! Jo, det ska jag tala om för er. Inte ett jäkla skit faktiskt! Jag gör precis det dom andra gör också, nämligen dokumenterar varenda liten detalj av mitt inte speciellt intressanta liv och visar upp det för hela världen. Det kan dock kan tillägga är att jag gör det på ett snyggare sätt än många andra då jag faktiskt lägger ner tid och energi på mina bilder och inte tar en trött mobilbild på mina ben i ett solarium och tänker att jag nu har bloggat klart för idag.

Så, lite allmän och mysig info om mig och svaren på dom absolut vanligaste frågorna jag får: 

Jag heter Michaela, men i stort sett alla förutom familjemedlemmar säger Keela( keela, inte kiila ) – därav min bloggadress och mitt bloggnamn. Jag är 23 år gammal och kommer ifrån Ljusdal i Hälsingland. Men jag tog mig därifrån så fort jag kunde och flyttade till Uppsala som 16åring. Spenderade fyra år där, men nu bor jag sen ungefär 3,5 år tillbaka i Stockholm. Då tänker ni – aaah, en sån där stureplansbrud som går ut på krogen flera gånger i veckan och skriver om hur bakis hon är i varannat inlägg. Tänk om, tänk rätt säger jag då. Jag vet knappt vart stureplan ligger, har glömt bort hur det känns att vara bakis och spenderar min tid på gymmet, med vänner eller med en godispåse framför tv-serier. Jag är utbildad Make Up Artist, jag driver eget företag, en egen fantastisk webshop(candybykeela), bloggar och hänger massor på instagram(@keela). 2012 vann jag Årets Blogstar i Veckorevyns Blog Awards och har bloggat ”på riktigt” sedan 2009. Jag är världens bästa läsare och är glad och tacksam varje dag över att så många fina människor kikar in här!

svar

Vart fixar du ditt hår?
Hos världsbästa Nathalie på Rapunzel Of Sweden i Stockholm. Se en video från mitt senaste besök HÄR.

Vad har du för löshår?
Jag har 60 cm nailhair. Ungefär 80-100 slingor.

Vart redigerar du dina bilder?
I Photoshop CS6.

Vad använder du för kamera?
Min Canon EOS 650D eller min Lumix GM1

Hur får du dina bilder så ljusa? 
Jag använder en extern blixt till mina bilder( speelite 430EXII ) och redigerar dom i Photoshop.
HÄR kan du se en film där jag visar ungefär hur jag gör.

Hur fick du så många följare på instagram?
Jag la upp fina bilder…? Skämtåsido. INGEN ANING. Det rasslade till och nu är jag snart uppe i 150.000 följare! YEEEZ. Jag blir lite rädd när jag tänker efter.

Hur mycket tränar du?
Jag tränar i stort sett varje dag, ibland två gånger per dag. Varför? Jo, för att jag tycker att det är kul och det har blivit ett av mina största intressen.

22222

Hope you’ll like it! För visst kommer ni väl stanna kvar?!
XOXOOXOXXO

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *