dejiwoaödflfjsälf-ed

Hej Keela!
Du tränar ju mycket nu.. Så jag undrar hur mycket du har gått ner i vikt sedan du började träna? Tar du mycket bilder på dig själv så att du kan jämföra? Jag försöker gå ner i vikt, men det går inte så bra. Har du några tips?

Hej!
Jag får väldigt mycket kommentarer om just vikt nu, och det gör mig otroligt ledsen. Varför är vi så himla besatta av siffran som en trött liten våg visar? Varför får den bestämma vad vi ska äta och göra om dagarna? Varför har den sådan makt? Det är en liten och ynklig pryl som ni genast borde kasta ut! Den är inte värd er tid och energi. Låt inte vågen bestämma och anpassa inte ert liv efter den!

Åter till frågan… Jag tränar massor nu men vet du vad? Jag har gått UPP flera kilo i vikt sedan jag började träna : ) Det är så att muskler väger mer än fett, så eftersom jag nu bygger massa muskler – så går jag också upp i vikt. Därför väljer jag att inte fokusera på vikten alls utan bara på att jag känner mig så stark som möjligt : ) Det är mycket roligare! Sen att muskler börjar ploppa fram lite överallt det är bara ett plus för att det är kul att se vad som händer med kroppen. Jag tar lite bilder ibland för att det är kul, men som sagt så fokuserar jag mer på känslan än på vikten. Glöm vågen, den är bara knasig! Det är bara en siffra och ingenting annat. Känner du dig pigg, fräsch och mår du bra? Det är det som är huvudsaken och det är det du ska sträva efter! Glöm vågen. U CAN DO IT.

Jag älskar min nya Sport-BH förresten! Så sjukt snygg och bekväm. Den här modellen är grym!
Direktlänk:
Skärmavbild 2014-02-17 kl. 20.13.21

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *