laundry day.

laudnyry

En miljard tvättmaskiner senareeeeee…… Jag har också skrubbat varenda millimeter av lägenheten känns det som. Men äntligen är det städat! Det är en så skön känsla! Fast jag vet ju att det kommer vara lika stökigt som imorse redan ikväll. Jag är hopplös!

Förresten! Vet att inte inte kom upp något videoinlägg igår. Det är nämligen så att jag har laddat upp så många den senaste veckan att mitt internet har tagit slut </3. jag sitter på ett 3G-internet numera och det går inte direkt snabbt. Haha! Funderar på att köpa mer eftersom det är ett tag innan månaden är slut. Men innan det kan jag tyvärr inte lägga upp fler videos :/ FAST SJÄLVKLART kommer dom inom ett par dagar, jag har ju lovat er sju videos : )

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *