Sconesfrukost.

scones

Mornin’!
Kan ni gissa vad jag gjorde imorse? (förmodligen eftersom det står här ovanför.. hehe)
SCONES!!!!! Hallå. Jag har inte bakat det sen jag var 12 eller något. Har glömt hur enkelt och gott det är. Mina blev dock sjukt fula, så jag låtsas att jag bakade dom på bilderna istället. NOM NOM NOM. Så det blev scones med smör och sylt + smoothie + melon till frukost. Världsbra! Kändes nästan som hotellfrukost. Det enda som fattades var pannkakorna : )

Nu ska jag iväg till gymmet!

You might also like

We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Contact We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Caroline Roxy - Holdit Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *