Förbud emot selfies.

well

Har ni läst om att Friskis och Svettis förbjuder selfies i omklädningsrummen på deras gym? Det har dom gjort för att risken är stor att någon ofrivillig hamnar i bakgrunden.

Nog för att jag ofta tar bilder på mig själv och är lite av en selfiedrotnttning, men för mig är det ju ganska självklart att inte ta fram kameran medan andra är nakna eller halvnakna. Jag minns att jag lade upp en bild på instagram på mig själv för ett tag sedan och i bakgrunden hade jag missat att en tjej stod och pillade sig i rumpan(den bilden som är längst ner till vänster). Haha! Men sånt tycker jag mer är lite roligt. Och man såg ju absolut inte vem hon var utan det var väldigt långt ifrån osv. Men jag skulle aldrig lägga upp en bild när någon är naken i bakgrunden. Det skulle ju vara svårt att missa när man tar bilden! Därför tycker jag att detta är lite överdrivet.. Men alla kanske inte tänker som jag? Alla kanske inte bryr sig om om någon annan ofriviiligt hamnar naken i bakgrunden? Jag tycker att förbud är överdrift i alla fall, men man kan ju alltid uppmana till att man ska tänka sig för! Nä, men tack och lov att Nordic Wellness inte förbjudit det ännu : )

Vad tycker ni? Bra? Överdrift?

Kommentarer (1)
  • Viktoria

    Jag tycker inte att det är någon överdrift, varför ska man egentligen ta en selfie i ett OMKLÄDNINGSRUM? Det är ett rum man byter om i, inte fotograferar i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *