Mornin’

work

Mornin’ guys!
Jag är på fruktansvärt dåligt humör idag. Lika bra att säga det direkt eftersom bloggen förmodligen kommer stå halvtom under dagen. Men så kan det vara ibland : ) Jag ska göra mitt bästa för att försöka bli på bättre humör. Att kika på några avsnitt av vänner brukar hjälpa.

Igårkväll blev det ett bra träningspass i alla fall! Jag körde biceps, rygg och slängde in lite axelövningar emellan. Har massa träningsvärk idag så det känns skönt. Idag är det dags för ben vilket jag inte är jättetaggad på.. Haha! Undrar när jag ska kommer börja gilla benpass.

Direktlänkar:
Skärmavbild 2014-02-21 kl. 11.29.20 Skärmavbild 2014-02-21 kl. 11.29.22 Skärmavbild 2014-02-21 kl. 11.30.29

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • Alice

    Har du testat dem svarta som är i samma modell? Jag testade nämligen dem svarta och gråa, tyckte svarta satt bättre, men the big problemo var att det så sjukt genomskinligt att jag fick panik. Ser trosorna, gör man det på de gråa med?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *