Tårtbak.

Image and video hosting by TinyPic

Häromdagen bakade jag tårta! Hur knasigt? Sånt gör jag aldrig! I alla fall så blev det nog den godaste tårtan jag har ätit i mitt liv! HUJEDA. Hade kunnat äta upp hela själv. Det blev absolut inte den snyggaste, haha, men den godaste! Och med tanke på att jag slängde ihop den på en halvtimme( då är att vispa 5dl grädde med en liten minivisp för hand inräknat!! hade sån sjuk träningvärk i armen dagen efter.. haha! ), så är den helt OK fin i alla fall : )

Jag dränkte tårtan i vit chokladsås. NOMNOMNOMNOMNOMNOMNOM.

You might also like

Paulina Danielsson - Godnatt Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Sandra Lindahl - Live från Stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *