Lördagkväll.

ffff

Lördagkväll. Igen! Helt sjukt vad veckorna går fort. Snart är det mars också! Det känns som att det precis var jul. Vad gör ni ikväll? Jag har precis tränat. Tänkte köpa lite godis och sen kika på melodifestivalen eller något. Eventuellt spela lite WoW också. Jag är verkligen inne i en datorspelsperiod igen. Haha! Men jag gillar det. Det är avslappnande på något sätt : )

Jag får ofta frågan om varför jag aldrig går ut och varför jag är så tråkig som alltid sitter hemma.. Jag är sån som person bara! Och igårkväll så var jag ut faktiskt! På sätt och vis. Jag åt middag, bowlade, spelade minigolf osv på Tele2arena. Sjukt kul! Jag tror att jag och dom andra jag var där med var dom enda på hela stället som inte drack, och vet ni vad? Det var BARA skönt. Och vi hade himla kul ändå. Jag skulle köpa en cola i baren och bartendern sa lite drygt: ”ööh, haru leg eller???” när jag skulle beställa. Och jag sa bara, ”jag är 23 och ska ha en cola, är det OK?” Haha.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *