Recension – Proteinbars.

IMG_6196

Jag fick hem ett paket från Gymgrossisten häromdagen. I det fanns massa kosttillskott och bars! Wooho. Nu har jar provat alla barsen och tänkte därför ge er en liten recension!

Goodlife – mint temptation
God! Smakar lite som after eight.

Goodlife – coconut dream
Eftersom jag älskar kokos så älskade jag denna! hehehehe. Supersmarrig.

Goodlife – chocolate fantasy
Blev lite besviken eftersom jag trodde att den skulle smaka massa choklad. Istället smakade den… mint? Men jag gillar mint, så den var inte äcklig alls utan jag hade önskat att den smakat mer choklad bara.

Goodlife – caramel coco
NOMNOMNOM. Allt med caramel är oftast gott.

Star-bar – chokladkola
ÅH! Den bästa av dom alla : ) Choklad blandat med kola. Den smakar väldigt sött och gott. 

Star-bar – toffee
Sjukt mättande och väldigt jobbig och tugga. Haha! Men ganska god.

Vilken tycker du låter godast?

Kommentarer (1)
  • Sara Nilsson

    Hej Keela! 🙂 Du är så sjukt duktig på att recensera nyttigt snacks och liknande. Jag är glutenintolerant och tål inga av dessa, hade du kunnat prova något glutenfritt och säga vad du tycker om det? Du tränar ju ändå rätt mycket och det är nyttigt att undvika vetemjöl när man tränar som du gör. 🙂
    KRAMAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *