RÖSTA PÅ IDA WARG.

ida

Ännu en gång är min fantastiska vän och PT Ida Warg nominerad till ett pris. Denna gången är det Årets träningsblogg i Finest Awards. NU ÄR DET VERKLIGEN PÅ TIDEN ATT HON VINNER. Hon är så värd det! Jag har aldrig träffat någon med bättre disciplin, duktigare på träning och hälsa, eller snällare människa. Hon är så bra!

Därför tycker jag att alla går in HÄR och slänger in en röst på henne.
COME ON PEOPLE! Det är Idas tur. 

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Caroline Roxy - CLOTHING COLLECTIONS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *