Tårtreceptet!

rec
Det var många som frågade efter receptet på världens godaste och enklaste tårta och idag känner jag mig extra supersnäll. hehehehe. Se till att baka tårta nu allihopa! Det är alltid någons födelsedag någonstans.

Du behöver:

Tårtbottnar
Jordgubbssylt
Bananer 
Vaniljsås
Grädde
Blåbär
Jordgubbar
Vit chokladsås
Minimarshmallows

Gör såhär:
Mosa två bananer och blanda i jordgubbssylt. Det är det första fantastiska lagret! Lägg sedan på nästa lager och ha massor med vaniljsås där! Lägg sedan på överdelen av tårtbottnarna och överdriv mängden grädde både på och runt : ) ÖVERDRIV ALLT KLADDIGT. Då blir det godast. Sen trycker du fast marshmallowsen på kanterna runt hela tårtan. Skölj bären och garnera med dom! Häll sedan vit chokladsås i ett knasigt mönster på bären. In i kylen en timme! Sen kommer du vilja äta hela tårtan själv, så se till att du inte har för många gäster hemma : )

tårots

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *