Bokat resa!

miramare

Woohooo! Lycka! Jag och mamma har bokat resa till i sommar! Förra året var vi ju i Grekland i juni ( Ni hittar bilder därifrån HÄR ). Vi åkte med Ving och bodde på deras Sunprime-hotell på Kreta. Det är ett av dom bästa hotellet vi har bott på! Vi älskade Sunprimekonceptet. Det är barnfritt, det finns SPA, gym och SATS-klasser, bra mat, WiFi, bra mat, lugnt och skönt osv. Så himla perfekt för oss! Därför bestämde vi oss för att åka till ett Sunprime-hotell med Ving iår också. Fast denna gången blev det inte Kreta, utan Rhodos : ) Det ska bli helt underbart att komma bort en vecka bara vi två!

Någon som har varit där?

Kommentarer (1)
  • mary

    Jag var i Rhodos i sommras . Gillade inte stället så jätte mkt , var hålligång hela kvällarna o nätterna , trodde det skulle vara ett avkopplat ställe men hade fel 😮 Bror ju på om man gillar såna ställen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *