Inte för att vara dum, men..

Som bloggare ”ska” man alltid vara snäll och trevlig. Man ska vara beredd på att ta skit och inte kasta någon skit tillbaka, för att är man offentlig ska man ju kunna ”ta” det. Man får ju skylla sig själv som valt att vara offentlig. Haha. Det är så sjukt, men det är så folk tycker.. Folk tror därför att det är OK att skriva precis vad man vill. Speciellt till bloggare. Och speciellt om man lägger till ”inte för att vara dum, men..” innan man skriver det. Så fungerar det inte.

Ofta håller jag masken, svarar något trevlig eller inte alls. Men ibland blir jag så sjukt arg! Speciellt när jag läste en artikel som mamma skickade till mig idag om näthat och att en till kvinna begått självmord pga det. Det blir allt vanligare.

Jag håller som sagt masken ofta, men ibland vill jag bara säga ifrån. Och skriva exakt det jag känner för, för stunden. Det kanske är onödigt, men ibland skulle det kännas bättre. Jag är så trött på näthat och allt skit runt omkring det! Näe, jag ska fasiken bli bättre på att säga ifrån! Här har ni några exempel där jag skrivit något annat än vad jag egentligen ha velat skriva,

Vad tjock du ser ut idag.
Skriver: Vad tråkigt att du tycker det.
Vill skriva: LÅT MIG VARA TJOCK DÅÅÅÅÅÅÅÅ. VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG SOM SKRIVER SÅ?!

Inte för att vara elakt men du ser så sjukt plastig och fejk ut nuförtiden.
Skriver: Hehe.. Så kan det gå!
Vill skriva: VADÅ? FÖR ATT JAG BLEKER HÅRET OCH HAR HÅRFÖRLÄNGNING!?!? FÖR DET GÖR INGEN ANNAN?? LÄGG DIG INTE I MITT LIV OCH HUR JAG VILL SE UT. GAAAH.

Varför har du bloggat så dålig idag? Du är dålig på att blogga.
Skriver: Har haft massor att göra och inte hunnit tyvärr!
Vill skriva: FÖR ATT JAG KANSKE HAR ETT LIV UTANFÖR BLOGGEN OCKSÅ?!?!?!?? IBLAND KANSKE DET INTE ÄR SÅ KUL ATT SITTA VID DATORN 10 TIMMAR PER DAAAAAAG!

Din blogg har blivit så sjukt tråkig sen du började skriva om träning och sånt.
Skriver: Vad tråkigt att du tycker det!
Vill skriva: JAHA, MEN VET DU VAD?! JAG ÄNDRAR HELA MITT LIV, BYTER INTRESSEN OCH SKRIVER OM DET DU VILL ATT JAG SKA SKRIVA OM. ALLT FÖR DIG, FRÄMMANDE MÄNNISKA.

Visa exakt hur du gör din header? Vill ha en likadan.
Skriver: Kanske kan försöka göra ett inlägg om det någon gång.
Vill skriva: EEEEH? JAHAAAA, SÅ JAG SKA VISA EXAKT HUR JAG GÖR MIN SÅ ATT DU SKA KUNNA KOPIERA DEN FÖR ATT DU INTE HAR NÅGRA EGNA IDEÉR?? SJÄLVKLART. HERE YA GO.

Du borde äta godis oftare som förut.
Skriver: Okej.
Vill skriva: SJÄLVKLART, JAG SKA ÄTA GODIS VARJE DAG FÖR DIN SKULL. DET ÄR VÄL SKIT SAMMA HUR JAG MÅR, HUVUDSAKEN ÄR ATT JAG ÄTER GODIS FÖR ATT DU VILL DET??

Du är en dålig förebild.
Skriver: Åh, vad synd att du tycker det.
Vill skriva: OKEEY. VEM ÄR DU SOM BESTÄMMER VAD EN BRA FÖREBILD ÄR OCH INTE??

Du är ful och äcklig.
Skriver: …
Vill skriva: FÖRLÅT. SKA BLI SNYGGARE SÅ ATT DU TYCKER OM MIG.

…Betyder det att jag är en dålig människa? Nja. Snarare att jag är mänsklig tror jag. Många tänker nog inte på att vi bloggare är människor också, och inte bara låtsaspersoner vars liv vi läser om varje dag. Tänk på det nästa gång ni skriver något elakt eller onödigt till något : )

99% av er som läser min blogg har nog aldrig skrivit något elakt till någon, så tar inte åt er av detta. Utan skratta istället åt hur konstiga vissa är som verkligen skriver sånt här. Ni är bäst!

Typ såhär ser jag ut när jag läser elaka och onödiga kommentarer. Superarg!

fefs

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *