huh

Skulle bara fråga om du har något nyttigare alternativ till läsk? Något som är i samma prisnivå ungefär och som är gott att dricka på helg- kvällar. Helst av allt något man gör själv såklart, något väldigt enkelt men som känns lite mer speciellt än loka, mjölk och kranvatten om du förstår :)
Kram

Hej!
Din fråga förvirrar mig lite när du säger göra själv.. Haha! Men jag ska försöka ge ett bra svar. Tyvärr är det väl så att oftast är det nyttigare alternativet också det dyrare, därför är det mycket lättare att välja något onyttigt tycker jag. Men det man kan göra hemma som är billigast är saft antar jag. Jag dricker ju själv mängder med Fun light t ex! Och nej, det är inte det bästa eftersom det är aspartam/sötningsmedel i, men för mig som är sockerberoende är det ett bra substitut just nu.

Ett annat alternativ som är nyttigare och som jag dricker en hel del utav är Vitamin Well’s stevia-smaker. Dom är sötade med stevia som är naturlig sötning, istället för aspartam t ex. Därför är det mycket bättre! Min favorit är den med melonsmak. Den brukar jag också dricka som en PRE-workout då den innehåller koffein. Dock är dom inte billiga om man jämför med saft, läsk. Men om man vill vara nyttigare tycker jag absolut att man kan unna sig att köpa en eller två sånna till helgkvällar : ) Jag har förresten sett att Fun light också har släppt några smaker som är sötade med Stevia! Prova dom vettja.

Ett annat tips är att köpa hem lite bär eller något frukt och pressa i en kanna med vatten. Det blir supergott! T ex lite hallon, passionsfrukt eller citron. NOMNOMNOM.

Kram

 

Kommentarer (1)
  • Angelica Guimaraes

    Det finns mängder av produkter som är sötad med stevia nu, allt från ketchup till glass till godis till choklad 🙂 jobbar med stevia själv så blir glad när jag ser folk som tänker på reduktionen av sockerintaget 🙂 Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *